Konferens och event

Nästan alla CuLTURENs lokaler går att hyra och vi kan erbjuda det bästa alternativet för just dina önskemål. Vi vill inte begränsa oss utan hyr ut våra lokaler till allt från stilla konferenser till konserter för 650 personer. Du kan självklart kombinera flera lokaler så att ditt arrangemang blir precis som du önskar. I de fall ni hyr lokaler av andra verksamheter i huset går bokningen via CuLTUREN. Vi har tre stycken black box som är helt svartmålade för att du ska kunna skapa helt efter dina egna tankar. Det går utmärkt att hyra teknik, tekniker och vaktmästare av oss.

Box 1

Box 1 är vår största black box. Den är 300 kvm stor och inrymmer en fast gradäng med sittplatser för 150 personer. Gradängen går att skjuta in och för att frigöra lokalens hela golvyta. Lösa stolar kan möbleras framför gradängen vid behov.

Box 1 dansmatta

Box 1 läktare

Box 1 läktare

Box 1 loge

Box 1 loge

Box 1 föreläsning

Box 1 föreläsning

 

Box 2

Box 2 är våran minsta box på 98 kvm och passar bäst för mindre föreläsningar och filmvisningar. Här finns en gradäng med 56 biostolar.

 

Box 2 biostolar

Box 2 biostolar

Box 3

Box 3 är vår näst största black box med sina 108 kvm hela ytan är fri yta. Här täcks ena väggen av en stor spegel och vi rekommenderar ca 70 sittplatser vid möblering med lösa stolar. I Box 3 finns ingen gradäng.

Box 3

Box 3

Konferens i box 3

Konferens i box 3

 

 

Culturtorget

Culturtorget med sina 14 meter i takhöjd är CuLTURENS hjärta och det första du möter när du besöker oss. Här finns stora möjligheter med allt från konserter och fester till mässor.

Kulturtorget

Kulturtorget

Kulturtorget

Kulturtorget

Kulturtorget

Kulturtorget